ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6οΠαγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018, 17:44

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6οΠαγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού

Πλήθω κόσμου επισκέφθηκε το μοναδικό 6ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού στην Ορμήδεια.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 6ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού στην Ορμήδεια,με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τους 5 χιλιάδες.

Πέραν του πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα εδέσματα και ποτά, όπως χυμός, λικέρ, παλουζέ, σιουσιούκκο, μαρμελάδα, ζιβανία και λουκούμια καθώς επίσης και δημιουργίες με θέμα το ρόδι.

Το φεστιβάλ διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη ο οποίος στον χαιρετισμό του ανάφερε ότι θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους όλων των μελών της Βουλής να εξευρεθούν τρόποι για παροχή περισσότερων ποσοτήτων νερού στους γεωργούς.

Από την πλευρά του ο κοινοτάρχης Ορμήδειας κ. Χριστόφορος Κασιουρής ανάφερε ότι «Η κοινότητα της Ορμήδειας είναι η πρώτη στην παραγωγή ροδιού σε όλη την Κύπρο» και έδωσε ξανά ραντεβού στο 7ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού την 2η Βδομάδα του Σεπτέμβρη το 2019.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλούτισαν με την παρουσία τους ο Χορευτικός όμιλος Θέρμης-Θεσσαλονίκης, το μουσικό σχήμα , το Dance Center Dance is Life και ο Πολιτιστικός Όμιλος Ορμήδειας.

 Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας ευχαριστεί όλους τους προσκεκλημένους, τους χορηγούς, εθελοντές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και χιλιάδες κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Φωτογραφίες

Έντυπα

Powered by Technomart