6ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού

Για 6η συνεχή χρονιά η Κοινότητα Ορμήδειας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας σας καλεί στο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο Φεστιβάλ Ροδιού στην Κύπρο το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00 στο Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας.

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού, το οποίο είναι και το μοναδικό κατοχυρωμένο Φεστιβάλ Ροδιού στο νησί. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα εδέσματα και ποτά, όπως χυμός, λικέρ, παλουζέ, σιουσιούκκο, μαρμελάδα, ζιβανία και λουκούμια. Όλα φτιαγμένα απο Ορμήδιώτικο Ρόδι. Ακόμη, θα υπάρχουν Χειροποίητες Δημιουργίες και Κατασκευές με θέμα το Ρόδι.

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Live Link από τον Ραδιοφωνικό σταθμό ZENITH FM παρέα με τον Ρίκκο Ιωάννου και την Μαρίτα Δημητρίου. Στην συνέχεια θα μας κρατούν συντροφιά το μουσικό σχήμα Προσκυνητές μαζί με τον Χορευτικό Όμιλο Θέρμης-Θεσσαλονίκης, την Σχολή Χορού Έλενα, το Dance Center Dance is Life και τον Πολιτιστικό Όμιλο Ορμήδειας.

 

Το Φεστιβάλ τελεί υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη.

 

Παρουσιάστρια της βραδιάς η Άντρη Καραντώνη.

 

Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιαφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 15/09/2018, 19:00
Τοποθεσία: Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας

Φωτογραφίες

Έντυπα

Powered by Technomart

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων