• Αρχική
  • Διάλεξη με θέμα: «Η σημασία έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού»

Διάλεξη με θέμα: «Η σημασία έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού»

To Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οργανώνει την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου στις 6μ.μ., στην αίθουσα «Παναγιώτης Θεοφίλου» στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας, τη τρίτη σε σειρά διάλεξη για θέματα υγείας με τίτλο «Η σημασία έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού».

 

Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Διονύσιος Βαϊδάκης, Μαιευτήρας Γυναικολόγος και Κλινικός Επίκουρος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

 

Ο Δρ. Βαϊδάκης είναι κάτοχος πτυχίου ιατρικής (MD) του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Υγεία (MPH) από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στην Αθήνα, και Διδακτορικού τίτλου στη γυναικολογική ογκολογία από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην υπογονιμότητα, τη διατήρηση γονιμότητας σε ογκολογικούς ασθενείς και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών στην προαγωγή της υγείας.

 

Η διάλεξη, που στηρίζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας,  είναι ανοιχτή για το κοινό με εγγραφή στο σύνδεσμο https://bit.ly/3tNgnb8

 

Πληροφορίες: +357 24 368 900

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 26/01/2024, 18:00
Τοποθεσία: Αίθουσα «Παναγιώτης Θεοφίλου» στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας

Φωτογραφίες

Powered by Technomart

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων