Κλειστοί δρόμοι σε Λάρνακα και Ορμήδεια

Thursday, 20 July 2017, 16:06

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/7/2017 – 17/7/2017, στην οδό Μακεδονίας στη Λάρνακα, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες αποχετευτικού συστήματος λυμάτων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, η οδός Μακεδονίας από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Κλειστές οδοί στην Ορμήδεια λόγω εκδήλωσης

Εξ άλλου την Παρασκευή 30/6/2017, το Σάββατο 1/7/2017 και την Κυριακή 2/7/2017, από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, όλο το μήκος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, η οδός Λάρνακος από τη συμβολή της με την οδό Μετοχίου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κωστή Παλαμά και η οδός Π. Λιασίδη από τη συμβολή της με την οδό Λάρνακος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cyστην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Powered by Technomart